dimarts, 24 de desembre del 2013

Adéu multitudinari al Centenari de l'Ajuntament





Projecció audiovisual a la part lateral de la paret de l'església des del balcó de Cal Manresa

El passat diumenge 22 de desembre es posà punt i final als actes preparats per commemorar el Centenari de l'actual edifici de l'Ajuntament de Cervià.
La gran assistència de cervianencs i cervianenques a aquesta última jornada suposà un tancament exitós d'aquesta celebració, cosa que deixa un regust molt positiu a tots aquells que durant més d'un any han estat al capdavant d'aquests actes, però sobretot queda per la història de Cervià i dels cervianencs aquesta posada de llarg de l'edifici de l'Ajuntament per tal de celebrar aquests 100 anys.

Aquest últim acte que posava la cloenda al centenari comptar amb diferents parts prou importants.

En primer lloc, la Sra. Gemma Manresa, alcaldessa de Cervià, féu la clausura oficial del Centenari, on manifestà, entre d'altres aspectes, l'èxit de participació en tots els actes programats, cosa que significa que cal donar importància a la cultura com a eix vertebrador i de participació de la societat civil. També féu referència a l'actual tasca que desenvolupa l'edifici, fent un homenatge a la resta d'alcaldes que han passat al llarg d'aquests anys per dirigir la vida municipal. Acabà felicitant un cop més al poble de Cervià per acollir, de forma intensa, totes les activitats realitzades des del passat més de març així com a totes les persones i associacions que s'hi han implicat.


La Sra. Gemma Manresa, alcaldessa,  fent la cloenda dels actes del Centenari


Seguidament es donà pas al Gran Concert del Centenari. Un concert interpretat per músics locals que oferiren una àmplia varietat en el seu repertori, des de Vivaldi fins a Ennio Morricone, des de Tartini a Lluís Llach.
Aquest Gran concert fou interpretat per: Laura Rubió (Violí); Sònia Tost (Violí), Marta Pérez (Acordió i Guitarra); Gerard Canillas (Piano), Marc Montanyà (Piano); Albert Canillas (Saxo); Carloa Pérz (Guitarra i bandúrria); Isabel Manresa (Violí); Josep Mª Manresa (Violí i viola), Adrià Farré (Piano), Glòria Pérez (Llaüd), Emma Perramon (Piano), Luca Müller (Piano), Cinto Gasol (saxo), Aura Iossif (Violí) i les veus del Cor Parroquial.



Tots els músics i cantants interpretant l'última peça del concert, la nadala, "Adeste Fideles", dirigida per l'Arnald Montanyà













Amb el repic de campanes que acompanyà el seguici cap a l'Ajuntament, començà la tercera part de l'acte. Abans però, i mentre la gent anava ubicant-se, un audiovisual de recordatori de tots els actes celebrats es projectava a la paret lateral de l'església, com a recull final.





 Tot estava preparat pels jocs pirotècnics com a colofó final.














 I finalment la llangonissada per tothom! Malgrat la fresca, una gran munió de gent es concentrà a la Plaça Major per menjar una miqueta i acabar així el fi de festa.




1 comentari:

  1. La celebració ha sigut un exit, cal estar orgullosos del nostre ajuntament, i de la participació de tota la gent que ho ha celebrat i viscut amb il·lusió els diferens actes que hem seguit al llarg del any. ¡¡Felicitats a tots!! i un bon record pel futur.

    ResponElimina