dilluns, 20 de maig del 2013

Acte Institucional d'obertura del Centenari


L'Alcaldessa Gemma Manresa inaugurant de forma solemne les celebracions del centenari
El Sr. Juli Muro, President del Consell Comarcal, convidat a la inauguració dels actes
Maria Martí, membre de la Comissió del Centenari, fou l'encarregada de presentar el programa d'actes

El passat 9 de març de 2013 es donava el tret de sortida als actes programats per tal de commemorar el centenari de l'actual edifici de l'Ajuntament de Cervià de les Garrigues.
Obrí l'acte la Sra. Gemma Manresa, alcaldessa de Cervià, saludant a les autoritats assistents i a totes les cervianenques i cervianencs. Feu un breu desglossament de la importància de la celebració d'aquest centenari i explicà els motius d'aquesta celebració. Feu referència a la constitució d'una Comissió encarregada de programar les activitats i acabà fent referència a l'orgull que representava pel poble poder tirar endavant tots aquests actes.
La Sra Maria Martí, membre de la Comissió de Centenari, desglossà de forma detallada i raonada el programa previst per aquesta commemoració. Seguidament el Dr. Josep Rubió, historiador local, passà a fer la xerrada que portava per títol: "Introducció històrica a l'edifici de l'Ajuntament". 
Aquesta primera jornada es va cloure amb la interpretació de l'Himne de Cervià de les Garrigues (lletra d'Enric Gorgues i música d'Arnald Montanyà).

Josep Rubió, historiador i membre de la Comissió del centenari,  pronuncià la primera xerrada sota el títol: Introducció històrica a l'edifici de l'Ajuntament
La Coral de Cervià, dirigida per Arnald Montanyà, interpretà l'Himne de Cervià, per cloure l'acte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada